SAH pentru toți

Bogdan Armenciu în Dialog cu Zile și Nopți: Viziune și Pasiune pentru Șah

Salutare, comunitate a iubitorilor de șah! Avem plăcerea să vă prezentăm un sumar al recentului interviu cu Bogdan Armenciu, fondatorul Clubului de Șah A.C.S. Onixteia din Sibiu, publicat în Zile și Nopți.

În cadrul interviului, Bogdan ne-a împărtășit povestea sa personală, evocând cu emoție momentele petrecute alături de tatăl său în copilărie, învățând și jucând șah. Cu un coeficient ELO de 2200 la vârsta de 20 de ani, Bogdan a avut o pauză de două decenii înainte de a reveni cu bucurie în lumea șahului, cu sprijin și încurajare, continuând să concureze ca jucător profesionist.

În 2022, pasiunea sa pentru șah l-a inspirat să înființeze Clubul de Șah A.C.S. Onixteia, cu obiective clare: promovarea șahului ca sport profesionist și dezvoltarea acestuia în județul Sibiu, creșterea numărului de persoane care învață această disciplină și stimularea dorinței și pasiunii pentru șah. Clubul este deschis tuturor, indiferent de vârstă sau nivel, oferind ședințe de antrenament zilnice, adaptate individual, pentru a satisface nevoile fiecărui membru.

Antrenamentele la Clubul de Șah A.C.S. Onixteia se desfășoară zilnic și durează o oră și jumătate, oferind oportunitatea de a explora teme și capitole diverse, adaptate nivelului fiecărui participant.

Bogdan a subliniat și beneficiile esențiale ale practicării șahului, incluzând dezvoltarea personală și creșterea calității vieții. Șahul nu doar că îmbunătățește capacitatea de concentrare, memoria și atenția, dar contribuie și la creșterea stimei de sine, stimularea creativității și îmbunătățirea abilităților de comunicare și socializare.

Echipa Clubului de Șah A.C.S. Onixteia, formată din antrenori de șah, sportivi profesioniști, instructori sportivi și psihologi, oferă un sistem multidisciplinar, acoperind astfel dezvoltarea pe mai multe arii și susținând practicanții acestui sport minunat.

Vă invităm să citiți interviul complet pentru a explora pasiunea și dedicarea care stau la baza Clubului de Șah A.C.S. Onixteia și a descoperi misiunea și valorile sale centrale. Alăturați-vă nouă în celebrarea și promovarea șahului, un sport care aduce nu numai bucurie, dar și dezvoltare personală și intelectuală însemnată!

Cu drag,
Echipa Clubului de Șah A.C.S. Onixteia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *