SAH pentru toți

Echipa de Șah CSU Sibiu: O Poziție Secundă Onorabilă și Visul Diviziei A

Participarea echipei de șah CSU Sibiu la competiția desfășurată la Pitești în perioada 9-10 septembrie a marcat un moment de mare mândrie și recunoaștere pentru comunitatea de șahiști din Sibiu. Organizat sub egida Federației Române de Șah, concursul a pus în lumină talentul, determinarea și strategia echipei noastre, care a încheiat competiția pe locul al doilea în Divizia B. 

Echipa de performanță a șahului sibian este formată din Bogdan Armenciu, antrenor și căpitan, alături de Dragoș Stan, Flavian Pițu și Alexandru Covaciu. Această grupare unită și determinată a demonstrat un adevărat spirit de echipă și o abilitate neînfricată de a face față provocărilor.

Cu toate acestea, drumul către vârf nu se oprește aici. Echipa de șah a CSU Sibiu are acum șansa de promovare în Divizia A, urmând să joace un baraj pentru accederea în elita șahului românesc.

Bogdan Armenciu, cu experiența și pasiunea sa pentru șah, se așteaptă să ghideze echipa spre noi înălțimi în competițiile ulterioare. Contribuția sa semnificativă la succesul echipei reflectă angajamentul său profund față de acest sport, și reprezintă o sursă de inspirație și motivare pentru toți cei care sunt implicați în comunitatea de șah din Sibiu.

Vom urmări cu nerăbdare și sprijin necondiționat participarea echipei noastre la barajul pentru Divizia A ce va avea loc în perioada 22-23 octombrie în București, cu speranța și încrederea că spiritul lor de învingători va continua să strălucească și să ducă numele CSU Sibiu în elita șahului românesc. Felicitări echipei pentru această realizare excepțională și mult succes în competițiile viitoare!

sursa și imaginile: oradesibiu.ro, sportinsibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *