SAH pentru toți

Eveniment la Promenada Mall Sibiu: Șahul în Centrul Atenției!

Salutare tuturor,

Sunt Bogdan Armenciu, și aș dori să împărtășesc cu voi entuziasmul și recunoștința față de minunatul weekend petrecut la Promenada Mall Sibiu. A fost cu adevărat emoționant să văd atâtea fețe entuziaste, gata să își pună la încercare strategiile și abilitățile la tabla de șah.

Vreau să aduc un sincer mulțumesc tuturor celor care au ales să își petreacă timpul jucând șah alături de noi. Fiecare dintre voi a adus o notă specială evenimentului și m-a făcut să apreciez și mai mult comunitatea pasionată pe care o construim împreună.

Șahul este mult mai mult decât un simplu joc; este o artă, o știință și o reflecție a vieții însăși. Indiferent de nivelul tău – începător, intermediar sau avansat – vreau să știi că ești binevenit să te alături călătoriei noastre la Club Sah Sibiu. Aici, vei întâlni provocări noi, prietenii cu aceeași pasiune și, nu în ultimul rând, vei avea oportunitatea de a învăța de la unii dintre cei mai buni jucători de șah.

În încheiere, vreau să lansez o invitație deschisă pentru feedback. Ce ați gândit despre evenimentul de la Promenada? V-ați dori să organizăm mai multe astfel de întâlniri? Lasă-ne părerea ta în comentarii. E important pentru noi să știm ce apreciați și cum putem oferi experiențe și mai bune în viitor.

Până data viitoare, să ne vedem la tabla de șah! 😉 #sah #chess #ClubSahSibiu

Cu apreciere, Bogdan

2 răspunsuri

  1. Bună,

   Îmi pare rău că nu am reușit să ne întâlnim la mall. Vom avea cu siguranță mai multe astfel de evenimente în viitorul apropiat. Te invit să urmărești pagina noastră de facebook sau site-ul pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre. Sper să ne jucăm o partidă de șah data viitoare!

   Cu drag,
   Bogdan Armenciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *