SAH pentru toți

Despre Noi

Șahul: Un Dialog Tăcut Între Minți

Clubul de Șah A.C.S. Onixteia

Clubul de Șah A.C.S. Onixteia, înființat în 2022 de Bogdan Armenciu, s-a născut din pasiunea pură pentru șah și dorința de a împărtăși această artă cu alții. Clubul urmărește să promoveze șahul ca sport profesionist în Sibiu și își propune să crească numărul de persoane care îl practică, stimulând în același timp dorința și pasiunea pentru această disciplină.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este de a oferi un spațiu prietenos și suportiv unde atât adulții, cât și copiii pot învăța și se pot dezvolta prin jocul de șah. Ne angajăm să promovăm și să dezvoltăm șahul în întreaga comunitate, oferind oportunități de învățare și dezvoltare personală tuturor membrilor noștri.

Echipa Noastră

Echipa noastră este compusă din antrenori calificați, sportivi profesioniști și un psiholog, toți dedicați dezvoltării și susținerii practicanților acestui sport. Abordăm șahul ca pe un sistem multidisciplinar, acoperind nu doar tehnicile de joc, ci și dezvoltarea personală, socializarea și capacitatea de a rezolva problemele.

Bogdan Armenciu

Despre Fondator

Bogdan Armenciu, fondatorul clubului, a început să joace șah de la vârsta de șapte ani, atingând un coeficient ELO de 2200. După o carieră în IT de aproximativ 20 de ani, el a revenit în arena șahului, gata să împărtășească pasiunea și cunoștințele sale cu ceilalți. Sub îndrumarea sa, membrii clubului beneficiază de o înțelegere profundă a șahului, atât ca joc, cât și ca artă și știință.

Formarea Continuă

La Clubul de Șah A.C.S. Onixteia, ne angajăm în formarea continuă a tuturor membrilor noștri, indiferent de nivelul lor de abilitate. Oferim oportunități regulate de instruire, atât la nivel de bază, cât și avansat, pentru a asigura că fiecare membru își poate îmbunătăți continuu abilitățile de joc și înțelegerea strategiilor de șah.

Participarea la Competiții

Susținem și încurajăm participarea membriilor noștri la competiții, atât la nivel local, național, cât și internațional. Aceasta nu numai că oferă o ocazie excelentă de a pune în practică ceea ce s-a învățat, dar și de a întâlni și interacționa cu alți pasionați de șah, îmbogățind astfel experiența fiecărui membru al clubului și contribuind la dezvoltarea continuă și succesul lor în acest domeniu fascinant.