CLUB SAH ONIXTEIA

Termeni și Condiții

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesând și folosind website-ul clubsah.ro, administrat de Asociația Club Sportiv ONIXTEIA, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile de utilizare detaliate mai jos.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Asociația Club Sportiv ONIXTEIA își rezervă dreptul de a modifica periodic acești termeni și condiții. Modificările vor fi publicate pe site-ul clubsah.ro.

Utilizarea Site-ului

Utilizatorii au dreptul să utilizeze site-ul doar pentru scopuri legale și sunt responsabili pentru respectarea legilor și reglementărilor aplicabile în jurisdicția lor.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului, inclusiv textele, grafica, logo-urile, și alte materiale sunt protejate de legile privind drepturile de autor și sunt proprietatea Asociației Club Sportiv ONIXTEIA.

Limitări de Responsabilitate

Asociația Club Sportiv ONIXTEIA nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau consecvente cauzate de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului.

Link-uri Externe

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web. Asociația Club Sportiv ONIXTEIA nu este responsabil pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri externe.

Înscrierea la Cursuri

Detaliile despre înscrierea la cursurile de șah sunt disponibile pe site. Este responsabilitatea utilizatorilor să citească și să înțeleagă aceste detalii înainte de înscriere.

Plățile

Toate plățile pentru cursurile de șah se efectuează în avans. În cazul în care un cursant decide să renunțe la cursuri, Asociația Club Sportiv ONIXTEIA oferă posibilitatea de retur a sumei plătite, cu condiția ca solicitarea de retragere să fie făcută cu cel puțin 14 zile înainte de începerea cursului. Dacă retragerea are loc în timpul cursului, suma plătită va fi returnată parțial, sau poate fi folosită ca și credit pentru cursuri viitoare în cadrul Asociației Club Sportiv ONIXTEIA.

Legislația Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legislația României.

Informații de Contact

Pentru orice întrebări legate de acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact disponibile pe site.