CLUB SAH ONIXTEIA

Modalități de Plată

Asociația Club Sportiv ONIXTEIA este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii și o experiență plăcută pe site-ul nostru. În această pagină veți găsi informații referitoare la modalitățile de plată acceptate și politica noastră de retur.

Plăți prin Card Bancar

Acceptăm plăți cu carduri de debit și de credit prin intermediul serviciului oferit de Banca Transilvania (BTePOS). Tranzacțiile sunt 100% securizate și sunt efectuate în conformitate cu normele și reglementările în vigoare.

Securizare și Confidențialitate

Plata cu cardul este procesată în mod securizat de Banca Transilvania (BTePOS), astfel încât să putem asigura clienților noștri un serviciu de plată online sigur și eficient. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 256 de biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Asociația Club Sportiv ONIXTEIA, nici de către Banca Transilvania (BTePOS). Completați formularul corect și indicați persoanele pentru facturare și livrare. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de comandă vor fi transmise prin e-mail.

Procesul de Tranzacție

Dacă alegeți „Plată Card”, veți completa un formular cu informațiile cardului dumneavoastră. Utilizăm sistemul „3-D Secure” pentru plățile cu carduri emise sub sigla Visa și MasterCard, asigurând un nivel înalt de securitate. „3-D Secure” garantează că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele noastre sau Banca Transilvania (BTePOS). Procesul de autentificare se desfășoară pe serverele Visa sau MasterCard, în funcție de caz. Acceptăm și cardurile virtuale emise de aceste entități.

Confirmarea Plății

După finalizarea tranzacției, ecranul următor vă oferă detalii relevante despre tranzacție și comandă. Aceste informații vor fi, de asemenea, trimise prin e-mail.

Politica de Retur (Charge Back)

Dacă ați făcut o plată pentru cursurile noastre și doriți să renunțați, puteți solicita un retur (charge back) al sumei plătite în termen de 14 zile de la data tranzacției. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@clubsah.ro sau la numărul de telefon 0771798505, furnizând detalii complete privind tranzacția.

Procedura de Retur

  1. Notificare: Vă rugăm să ne informați în scris despre dorința dvs. de a efectua un retur (charge back) în termenul specificat.
  2. Verificare: Vom verifica detaliile tranzacției și vom evalua eligibilitatea returului.
  3. Procesare: Dacă returul este aprobat, suma va fi returnată pe cardul cu care ați efectuat plata, în termen de un număr specificat de zile lucrătoare.

 

Vă rugăm să rețineți că termenii și condițiile pentru retur pot fi supuse unor modificări și ar trebui revizuite periodic pentru actualizări