SAH pentru toți

Susține Șahul

Construim comunitatea de iubitori de șah!

Susține Sportul și Arta Șahului Sibian

Șahul nu este doar un joc, ci și o artă și o știință care dezvoltă mințile tinerilor și adulților deopotrivă. Acesta este angajamentul nostru – să cultivăm și să promovăm această disciplină minunată în inimile și mințile cât mai multor persoane posibile. Dar nu putem face acest lucru fără tine.

Fă o Mutare Importantă pentru Șah

Susține-ne eforturile de a aduce șahul mai aproape de toți cei interesați. Prin direcționarea a 3.5% din venitul tău, ne ajuți să ne extindem programele, să oferim mai multe cursuri și să aducem șahul în comunități care nu au acces la aceste resurse.

Cum Poți Contribui

Direcționarea a 3.5% din impozitul tău pe venit este un proces simplu și nu îți costă nimic. Completează formularul 230 și trimite-l la administrația fiscală. Dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea formularului, nu ezita să ne contactezi.

Fii Parte din Comunitatea Șahului

Alăturându-te mișcării noastre, devii parte dintr-o comunitate de iubitori de șah care contribuie la creșterea și dezvoltarea acestui joc extraordinar în România. Fiecare contribuție contează și ne ajută să realizăm mai multe pentru comunitatea de șah.

Contact

Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre cum poți susține șahul, te invităm să ne contactezi la numărul de telefon 0771798505 sau prin email la contact@clubsah.ro. Alătură-te în această călătorie și fă o diferență în comunitatea șahului sibian!

Asociația Club Sportiv Onixteia

Sustine clubul nostru:
Cont: RO65BTRLRONCRT0651805701
Banca Transilvania Sibiu